Lämpöä ja iloa käsi kädessä

11. maalis, 2016

Lämpöä ja iloa käsi kädessä

Päiväklubin arki koostuu monista osatekijöistä,  isommista ja pienemmistä asiakkaiden tarpeista, joita pyrimme tietysti toteuttamaan parhaalla mahdollisella tavalla. Pääasiassa olemme siinä onnistuneet, koska negatiivista palautetta tulee todella harvoin. Korostan, että kaikki palaute - negatiivinenkin - on tarpeellista ja hyödyllistä, koska pyrimme jatkuvasti parantamaan ja kehittämään palveluitamme yhä enemmän asiakaslähtöisemmäksi ja vastaamaan tämän ajan ja myös tulevaisuuden ikäihmisten palvelutarpeeseen.

Uusi päivätoimintakeskus Siljankodin alakerrassa valmistunee loppukesällä ja teemmekin jo suunnitelmia toiminnastamme siellä. Mitään kovin suuria muutoksia ei kerrallaan tule tapahtumaan heti elokuussa, vaan suuntaviivat tarkentuvat asiakkaiden ja ajan kanssa vähitellen syksyn aikana. Vain fyysinen toimintaympäristö muuttuu ja palvelu jatkuu nykyisellä hyväksi havaitulla mallilla ainakin siirtymävaiheen yli. Muutoksista toki tiedotetaan ajoissa.

Päiväklubin musiikkituokiot ovat suosittuja, uusia soittajiakin on tullut mukaan, joka on todella mukavaa. Eräästä pyörätuolissa istuvasta asiakkaastamme oli eilen pidättelemistä, kun halusi väen vängällä tanssimaan "metsäkukkien" tahdissa, vaikka ei kunnolla pysy pystyssä muutenkaan. Sanoi, että tanssiminen on eri asia, joka on tietysti totta. Mistä saisi tanssitaitoisia miehiä tanssittamaan asiakkaitamme? Ehkäpä uusissa tiloissa syksyllä tämäkin onnistuu...

(Kuva ja teksti: Raija Westergård)

Jaa tämä sivu