Pitkäperjantaina

14. huhti, 2017

Pitkäperjantaina

On aika hiljentyä pääsiäiseen ja oheinen kuva kertoo siitä kaikista oleellisimman. Aurinkorinteen tiistain asiakkaat kutsuttiin viettämään pääsiäisen hartautta ja ehtoollista Siljankotiin, jossa Anu-pappi oli järjestänyt tilaisuuden ja mm. oheisen kuvan minialttarin. Tilaisuuden kruunasi Anu-papin koskettavan puheen ohella  kauniit ja tutut laulut, joita meidän asiakkaat lauloivat hartaasti. Käy yrttitarhasta polku... 

On kuitenkin mainittava tässä yhteydessä arjen asioistakin muutama sana. Mennyt viikko hujahti ainakin minun osaltani kuntavaalien jälkeisissä tunnelmissa. Olen ollut positiivisesti hämmentynyt ja yllättynyt "äänikuningattaren" tittelistä, ja olen tietysti siitä todellakin iloinen, mutta samalla nöyrä ja kiitollinen kaikille äänestäjille, ikäihmisille, heidän omaisilleen, työkavereille, lähipiirille eli kaikille minua äänestäneille, jotka annoitte minulle huikean jatkomandaatin valtuustoon tehdä kunnastamme vieläkin parempi paikka asua ja elää. Yritän jatkossakin tehdä parhaani ja edistää sosiaalista oikeudenmukaisuutta, tasa-arvoa ja inhimillistä politiikkaa kaikkien kuntalaisten parhaaksi. Kuten vaaliohjelmassakin lupasin, aion tehdä työtä mm. yksinäisyyden torjumiseksi, koska yksinäisyys on salakavala tauti - varsinkin vanhusväestön keskuudessa.

Nyt kohti valoa, kevättä ja uusia tuulia. Elämme mielenkiintoisia aikoja Sote-kuvion suhteen, joka näyttää menevän aina vaan syvemmälle, kukaan ei oikeastaan tiedä mihin. Mutta vielä jatkamme nykyisellä systeemillä ja hoidamme tehvävämme parhaan näkemyksen mukaan. Syksyllä on tiedossa uusia asetelmia Aurinkorinteen päiväohjelmaan, mutta kerromme niistä sitten aikanaan enemmän.

Toivotan kaikille lukijoille rauhallisia pyhiä, lepoa ja rentoutumista!

Kuva ja teksti: Raija Westergård   

Jaa tämä sivu