Aurinkofestareita odotellessa

15. maalis, 2019

Aurinkofestareita odotellessa

Tänä keväänä ei aurinkoa ole kovin paljon näkynyt, säätila on ollut enimmäkseen pilvinen, sateinen ja harmaa. Mutta me Aurinkorinteellä kuitenkin ollaan jo kesän tunnelmissa. Piatsi että suunnitellaan kesälomia, sijaisjärjestelyjä jne, suunnittelemme myös odotettua keskikesän kohokohtaa eli Aurinkofestareita. Suunnittelu on alkuvaiheessa, mutta päivämäärä on jo päätetty eli keskiviikko 19.6.

Muutakin kivaa kesälle on suunnitteilla eli pieni iltapäivän kotiseuturetki hämeenkyröläisen kansallismaiseman äärelle Kierikkalaan. Tämäkin suunnitelma on lähinnä ajatuksen tasolla, mutta ideana olisi vierailla ryhmä kerrallaan mökillä, jonne pääsee pikkubussilla ja jossa juodaan iltapäiväkahvit maisemaa ihaillen. Tämäkin tapahtuma tarvitsee kauniin kesäpäivän ja mielellään auringon helottamaan täydeltä terältä. Katsotaan siis millaisen kesän saamma tänä vuonna. Omasta puolestani voisin toivoa hieman vähemmän hellettä kuin viime kesänä, mutta tässä kohtaa ihmisen toiveet tuskin toteutuu.

"Aurinko ei paista vain muutamalle puulle ja kukkaselle vaan koko avaran maailman iloksi." - Henry Waard Beecher 

Ja vielä muutama sana lempiaiheestani eli Sotesta, jonka kaatuminen ei ollut minulle mikään yllätys, mutta hallituksen kaatuminen sen sijaa sitä oli. Nyt sitten katsotaan mielenkiinnolla eteenpäin, miten esimerkiksi soteasioita lähdetään maakunnallisesti toteuttamaan, suunnitelmia on paljon ainakin Pirkanmaan osalta.

Jälleen elämme mielenkiintoisia aikoja.

Raija Westergård

päivätoiminnan ohjaaja, Aurinkorinne

Jaa tämä sivu