Auringon aika

23. touko, 2019

Auringon aika

Valon määrä on lisääntynyt merkittävästi ja kohta alkaa pohjolan valkeat kesäyöt, joille ei ole maailmassa vertaa. Myös Aurinkorinteellä valmistaudutaan kesään monin eri tavoin ja varsinkin keskikesän kohokohtaan eli Aurinkofestareihin, jotka vietämme myöskin tänä kesänä suunnilleen samaan tapaan kuin edellisinä kesinä, poikkeuksena vain, että "lainaamme" festariesiintyjiämme hetkeksi myös Kurjenmäkikodin ja Siljankodin asukkaiden iloksi.

AURINKOFESTARIT 2019 ovat siis keskiviikkona 19.6 ja aloitamme klo 12 tervetulomusiikilla ulkoterassilla. Festari jatkuu sisätiloissa (koska Suomen sääolosuhteet ovat arvaamattomat) klo 12.30 tervetulosanoilla ja musiikilla. Hämeenkyrön sosiaalijohtaja Taina Niiranen puhuu klo 13 ajankohtaisista aiheista, jonka jälkeen jatkamme monipuolisella ohjelmalla noin klo 15 asti. Kuva ohessa viime vuoden Aurinkofestareilta.

Paikalle on lupautunut Aurinkorinteen kulttuurivapaaehtoisia mm. Pihapelimannit, Peräkamarin Pojat, Pekka Mäkelä ja Aurinkorinteen tanssiorkesteri, JPH-Rock, Trio Pauli, Jouko & Kaitsu, Manti & Mainingit, Tex-Mex Duo (Veli-Matti Järvenpää ja Vessu Sallgren) sekä trubaduuri Heikki K-V. Pienet muutokset ohjelmassa ovat mahdollisia ja muutamia esiintyjiä voi vielä tulla lisää. Lisäksi paikalle tulee yllätysesiintyjiä sekä piha-alueelle päristelee paikallinen moottoripyöräkerho Mc Dementos. Myös riksa-ajelua on luvassa. Viime vuosien tapaan tarjoamme mansikoita ja makkaraa sekä kaffetta ja pullaa. Muutamia sponsoreita on ilmoittautunut mukaan tukemaan festariamme, joten tapahtuma on siksi pääsymaksuton sekä maksuton myöskin tarjoilun suhteen. Kiitos jo etukäteen sponsoreille.

Kesäkuun alussa 3.6 klo 10 avautuu myöskin Aurinkorinteen KESÄKAHVILA, jonne kannattaa poiketa kahville joka arkipäivä klo 10 - 14. Kahvit voi nauttia joko sisällä tai ulkoterassilla säästä riippuen. Tarjolla kahvia, jäätelöä tai leivonnainen. Keskiviikkoisin tarjoamme uunituoretta pullaa/leivoksia ja silloin paikalla myöskin leipuri, jolla on jauhopeukalo kohdillaan. Samoin jutut.

Näillä suunnitelmilla siis kohti kesää. Kannattaa seurata ilmoitteluamme mm. Aurinkorinteen Uutiskirjeessä, Fb.n eri ilmoituksissa, Aamulehden Menot-osiossa jne. Myös kauppojen ilmoitustauluja kannattaa seurata. 

Nautitaan alkukesän valosta ja hennon vihreästä luonnosta, kohta syreenit tuoksuvat ja voikukka kukkii. Ja pieni kesäsadekin on aina tervetullutta.

"Paras aika istuttaa puu oli kaksikymmentä vuotta sitten. Toiseksi paras aika on nyt." - Kiinalainen sananlasku 

Raija Westergård

päivätoiminnan ohjaaja, Aurinkorinne

Jaa tämä sivu